ΩΡΑΡΙΟ: Δευτέρα-Παρασκευή: 08:00-21:00 - Σάββατο: 08:00-18:00

Η εταιρεία μας

Σχετικά με την GP Battery Center Corporation Inc.

Η GP Battery Center Corporation Inc. ιδρύθηκε με σκοπό την εισαγωγή και εμπορία επώνυμων πιστοποιημένων μπαταριών αυτοκινήτου, μοτοσυκλετών, φορτηγών, σκαφών αναψυχής κλπ. Διαθέτει συσσωρευτές των εταιριών Bosch, Banner, Exide, Varta, Optima, Eneus, Flamm, Yuasa, GS και Skyrich, καθώς και φορτιστές μπαταριών των εταιριών Bosch,Yuasa, Ctek, Absaar και Optimate.

Παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις της διεθνούς και Ελληνικής αγοράς, η εταιρεία μας επέκτεινε τη δράση της σε νέες υπηρεσίες και προϊόντα του κλάδου, προσφέροντας σήμερα την πιο ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, οι οποίες καλύπτουν τις ανάγκες των πιο σύγχρονων αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών, φορτηγών, σκαφών αναψυχής, μηχανημάτων εργοταξίου, καθώς και κάθε σχετικής εφαρμογής.

Μέσα από την πορεία αυτή, η GP Battery Center Corporation Inc. αποτέλεσε σύντομα στρατηγικό συνεργάτη των πιο καταξιωμένων κατασκευαστών μπαταριών στον κόσμο. Σήμερα, η εταιρεία έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στην Ελληνική αγορά χάριν στην τεχνογνωσία και την αξιοπιστία των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών της, αποτελώντας τον πλέον αξιόπιστο διανομέα για εταιρείες και ιδιώτες.

Η ομάδα του www.batterycenter.gr διαθέτει αναγνωρισμένες ικανότητες, καινοτόμα τεχνολογία και τεχνογνωσία και είναι αφοσιωμένη στο να παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες και προϊόντα στους πελάτες και στους συνεργάτες της.