Σχόλια πελατών

Πολύ γρήγοροι και εξυπηρετικοί στην πρώτη μου αγορά . Άμεση αποστολη την επόμενη ημέρα χωρίς μεταφορικά. Τα πέντε αστέρια τα αξίζουν αν συνεχίσουν ετσι και στις επόμενες αγορές.

Δεύτερη φορά που αγοράζω από το συγκεκριμένο κατάστημα και η εξυπηρέτηση ήταν τάχιστη.Γνώστες του αντικείμενου και ευγενείς.Πράγματι σας αξίζουν τα πέντε αστέρια.

Άμεση εξυπηρέτηση και το προσωπικό ευγενέστατο!!

Γρήγορη και καλή εξυπηρέτηση με συνεχή ενημέρωση.

Παρήγγειλα ένα φορτιστή μπαταρίας Ctek MXS 5.0 από το site του καταστήματος την Δευτέρα 20/04/2020 (αργία) και στις 01:30 της επόμενης ημέρας ήταν στην πόρτα του σπιτιού μου αφού πρώτα είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία από το κατάστημα για να με ενημερώσουν.
Αν λάβουμε υπ’όψιν και το lockdown λόγω κορονοϊού (Αττική) ήταν κάτι ανέλπιστο. Η τιμή του φορτιστή ήταν πολύ καλή.
Η συναλλαγή μου με το κατάστημα ήταν μια πάρα πολύ ευχάριστη εμπειρία και το συνιστώ.

Παρήγγειλα ένα φορτιστή από το Σκρουτζ στις 11:20, πλήρωσα μέσω PayPal, και στις 14:00, της ιδιας μέρας, ήταν στην πορτα του σπιτιού μου, και μάλιστα εν μέσω lockdown λόγω κορονοϊού (Αττική). Επισης, ζήτησα από το κατάστημα να προσέξουν ιδιαίτερα κατά την παράδοση. Ο κύριος που έφερε το δέμα, το αφησε στην πυλωτη και περίμενε απο μακρυά μεχρι η μητέρα μου να κατέβει και να το πάρει. Απο μονοι τους προσφέρθηκαν να μου φερουν το δέμα με δικό τους όχημα, και οχι με κουριερ. Ήμουν τυχερός, όπως είπαν και οι ίδιοι, επειδή βόλευε.
Η συναλλαγή μου με το κατάστημα ήταν μια παρα πολύ ευχάριστη εμπειρία.

Eξυπηρέτηκοι και σωστοί επαγγελματιες!!! Μεγάλη ποικιλία μπαταριών και στις τιμές τους!!! Ευγενέστατοι και συνεπεστατοι!!! Θα τους συστήνω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!!! Μπραβο παιδια! Καλη συνεχεια. P.S. Ειχα παρει Bosch S4005 60 Ah(για το TOYOTA COROLLA 2005).

Άψογη τηλεφωνική εξυπηρέτηση. Άμεση επιβαιβεωση και αποστολή της παραγγελιας αν και μακριά. Εξαιρετικές τιμές. Συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Άμεση εξυπηρέτηση, άψογη τηλεφωνική επικοινωνία για όδηγιες προς χρήση προϊόντος.

Άψογη εξυπηρέτηση, άμεση αποστολή, ενδιαφέρον και ενημέρωση για την εξέλιξη της παραγγελίας !
1 2 3 4 5 6 7
Νέα δημοσίευση